Tehnologia CBCT  sau Cone Beam Computed Tomography, reprezinta varful de gama in investigatia medicala cu raze X.  Kavo OP 3D Pro , reprezinta o asociere perfecta intre  performanta unui Ortopantomograf, inovatia tehnologica  si traditia firmei germane Kavo. Imaginile de inalta precizie 2D, cu functiile  MultiLayer Pan Function sau V-Shape Beam technology  precum si  patru rezolutii ale imaginilor 3D generate, in asociere cu tehnologia inovativa de reducere a dozei de radiatie primita de pacient -Low Dose Technology.

Rezolutia imaginii variabila

Rezolutia-imaginii-variabila

Imagini mai clare cu tehnologia MAR

Imagini mai clare cu tehnolgia MAR

Pentru ca 5 e intotdeauna mai bine decat 1

Pentru ca 5 e intotdeauna mai bine decat 1

Tomograful 3D dispune de patru rezolutii in functie de cerintele medicului. Sunt disponibile rezolutiile  : HIGH, STANDARD  si LOW DOSE.

Atunci cand indicatia investigatiei cu CT 3D este in scopul tratamentului endodontic, pentru o precizie exceptionala ce o granularitate foarte redusa, este disponibila si rezolutia “ENDO”

Personalul SmileScan este instruit sa utilizeze in cazurile necesare tehnologia MAR -Metal Arthefact Reduction- atunci cand situatia clinica o impune.

Aceasta facilitate a aparatului Kavo Op 3D Pro, face ca imagina reflectata nedorita, cauza a lucrarilor protetice cu continut de metal, sa fie eliminata astfel prin analiza computerizata a imaginii.

Ca si in fotografia de familie, atunci cand focusul obiectivului nu stie care subiect e mai important, tot asa, in radiografia panoramica zona de claritate poate varia de la molar la incisiv. Pentru a expune toate zonele la fel de clar, echipamentul de la  Smilescan, realizeaza cinci imagini succesive, cu focus diferit, printr-o singura expunere. In acest fel imaginea obtinuta este fara compromis.